U koopt onze afgewerkte en instapklare woning

In dit concept zijn we zowel projectontwikkelaar, (ver)bouwheer als uitvoerder en decorateur. Zo selecteren en kopen we bestaande woningen in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen en toveren die om tot instapklare droomwoningen! Weliswaar met onze signatuur en onze eigen accenten.  

 

Als meester-verbouwer realiseert Borgwal daarom jouw potentiële droomhuis nog voor je het zelf gezien hebt! Wij inspireren ons op wat al aanwezig is en leggen dus al onze smaak, ervaring en expertise voor jou in de schaal, voor een totaalplaatje dat klopt. Aan jou om er hopelijk of ongetwijfeld voor te vallen!

 

 

Waarom een signatuurwoning kopen?

De wereld van Borgwal

Met onze Signatuurwoningen dompelen we je meteen onder in de wereld van Borgwal.  Bij jouw eerste bezoek aan de instapklare woning mikken we op een instant wauw-gevoel en een harmonieuze totaalbeleving. Ons goed geolied team van (binnenhuis)architecten, bouwadviseurs en onderaannemers heeft dan immers al naarstig en nauw samengewerkt om alle puzzelstukjes in elkaar te laten vallen.  En om jou bij voorbaat al te ontzorgen van alle mogelijke stress en gepieker. 

 

 

Naar ons aanbod