Borgwal als renoveerder van jouw woning

In dit concept vertrekt Borgwal vanuit jouw eigen woning, in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen. Wij helpen en ontzorgen je optimaal bij het gedeeltelijk of totaal renoveren van jouw droomwoning. 

 

Belangrijk is dat wij met jou op dezelfde golflengte zitten, zodat we je wensen 100% kunnen invullen en creatieve oplossingen bedenken voor uitdagingen. Als ervaringsdeskundigen verplaatsen we ons niet alleen in jouw wereld, maar geven we je ook richting om tot een mooi totaalplaatje te komen.  Daartoe zetten we ons vast team in van (binnenhuis)architecten, bouwadviseurs, projectleiders en onderaannemers. Elk project is uniek en bejegenen wij met evenveel enthousiasme en inzet.

 

Tijdens het hele renovatieproces blijft je eerste en enige aanspreekpunt, onze renovatieadviseur. Bij hem kan je terecht voor al jouw vragen, opmerkingen of gewoon voor een losse babbel en een hart onder de riem.

Meerwaarde na renovatie

In functie van jouw budget zetten we de juiste mankracht, materialen en technieken in waardoor uw woning hoog scoort op het vlak van bouwstabiliteit, energieprestaties en klimaatdoelstellingen, en dus op meerwaarde. De onderaannemers waarmee we al jarenlang werken zijn immers perfect op de hoogte van de meest recente, innovatieve (ver)bouwtechnieken en energie-efficiënte en klimaatvriendelijke renovatietoepassingen.

 

 

Hoe gaan we te werk?

Waarom renoveren met ons?  

Overkoepelende en ontzorgende functie

Tijdens het hele renovatieproces bewaren we het helikopterzicht en bewaken we de beloofde planning, de strakke timing, de kwaliteit van uitvoering en het eindresultaat.

 

We beperken uw keuzestress over materialen tot een minimum, maar u krijgt tegelijk genoeg inspraak om uw eigen ziel in uw droompand te leggen. 

 

We garanderen u een concurrentiële, realistische en correcte kostprijs van uw deelrenovatie of totaalrenovatie. Wij respecteren de afgesproken prijzen van de prijsofferte en de afgesproken einddatum van de werken. 

 

slechts 1 aanspreekpunt tijdens het hele proces: Wij verzorgen alle contacten met de onderaannemers, de projectleider op de werf en de architect.

 

Tenslotte geven we jou een goed gevoel, door de reële uitvoering van onze beloften. En dat vertaalt zich tot op vandaag in een onbetaalbare mond-tot-mond-reclame. Vraag gerust naar onze referenties.