Kom kennismaken met Kasteel Borgwal 

Wanneer je ons bezoekt voor een intakegesprek, zie je een omwalling van het kasteeldomein met een 1.700 meter lange muur.  Het ligt in het centrum van het landelijke Vurste, deelgemeente van Gavere, als poort naar de Vlaamse Ardennen. De eerste vermelding gaat terug tot 1538 en door de eeuwen heen was het eigendom van verschillende adellijke families.

 

Op vandaag zijn de salons omgetoverd tot showrooms met een gevarieerde keuze in materialen zoals tegels, houtsoorten, beslag… de ideale setting voor de bespreking van jouw renovatieproject. 

Aan de hand van kleurwaaiers voor verf, behangpatronen, stofstaaltjes, etc. brengen we jouw renovatieplannen tot leven en bekijken we samen wat er heel ton-sur-ton werkt of hoe we accenten of eyecatchers kunnen toevoegen.

 

Tot binnenkort..?

 

Historiek

Visie

In onze naam ‘Borgwal’ zit meteen onze filosofie vervat. Wij willen namelijk dat u geborgenheid en warmte ervaart in uw nieuwe (t)huis, maar ook dat u kennis maakt met de wereld van Borgwal. Want in kasteel Borgwal huist een team dat uw dromen realiseert, u omringt en optimaal inzet op uw beleving en innerlijke rust. En net zoals ons kasteeldomein omwald is, wordt ook jouw woning een veilige cocon waar het aangenaam toeven is. Daar verbinden wij ons toe!

 

 

Ons team

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

: *
: *
: *
: *
Verificatie:
9 maal 3  =   Geef het resultaat in
U kan na het versturen te allen tijde via deze link uw persoonlijke gegevens aanpassen en/of verwijderen die bewaard worden op onze website en dit in het kader van de nieuwe GDPR wetgeving. (25/05/2018)