Oriënterend gesprek

Onze renovatieadviseur komt vrijblijvend langs in jouw woning voor een grondige diagnose van de staat van het pand. Daarna volgt een oriënterend gesprek over de gewenste woonstijl en budgetmogelijkheden.

 

Misschien heb je zelf al een moodboard van hoe je de woonstijl en inrichting ziet. Fijn! Heb je nog helemaal geen idee? Geen nood, met enkele inspirerende moodboards bepalen we samen de look & feel van je nieuwe interieur.

Ook de grote structurele werken komen aan bod: afbraak, vloeren losbreken, wanden plaatsen, sanitair of verwarming vervangen, ramen en deuren installeren, het dak vernieuwen en isoleren, een terras aanleggen... Wij kunnen en doen het allemaal. 

Realistische budgetbepaling

Iedereen heeft graag een realistische inschatting van de verbouw- en materiaalkosten op basis van wensen en budget. Bij onze tweede ontmoeting  in Kasteel Borgwal hebben we een gedetailleerd lastenboek klaar met een uitvoerige omschrijving van alle werken. We garanderen u daarbij een vaste, concurrentiële kostprijs.

Dit alles wordt gestaafd met een inspirerend moodboard zodat je al gauw een realistisch beeld krijgt van hoe we de afwerking van je woning zien.

In kasteel Borgwal hebben we de salons omgetoverd tot showrooms met een gevarieerde keuze in materialen zoals tegels, houtsoorten, beslag… We grasduinen er ook in kleurwaaiers voor verf, behangpatronen, stofstaaltjes, etc.   Samen met jou zien we wat er heel ton-sur-ton werkt of hoe we accenten of eyecatchers kunnen toevoegen. 

3-2-1 Start! 

Na een korte bedenkperiode kan je ons de opdracht gehandtekend toewijzen. Vanaf dan gaat het snel vooruit! Ons projectteam is dan immers aan zet om het renovatieplan en het lastenboek concreet uit te werken met o.m. architectenplan, inrichting, materialen, prijzen en timing. Alle afspraken staan op papier en wat we beloven, doen we sowieso. 

 

 

Bij ons zit je veilig... qua prijs, kwaliteit, timing en oplevering!

De renovatie verloopt in een aantal vastgelegde fases, binnen de vooropgestelde timing en het afgesproken budget. Je mag rekenen op een proces van 9 tot 12 maanden met een gewaarborgde einddatum. We laten onze aannemers naadloos op elkaar aansluiten in een strak tijdschema. Daarbij garanderen wij 5 bouwtechnische controles en schakelen we naast een projectleider ook een epb-verslaggever en veiligheidscoördinator in.  

 

Voldoende garanties krijg je ook op de kwaliteit van de uitgevoerde werken en je bent sowieso gedurende 10 jaar verzekerd.  Want jouw gemoedsrust, daar doen we het voor!

 

 

Contacteer ons