What you see, is what you get

Je krijgt bij ons een ‘afgewerkt product’, volledig instapklaar dus. Wij zorgen voor de verbouwing, isolatie, materiaalkeuze, tegels, vloer- en wandbekleding, sanitaire ruimtes, keuken... Onze woningen zijn tot in de puntjes afgewerkt en de muren worden steeds in een basiskleur gezet waarover je desgewenst nog kan heen schilderen.

 

Een toffe, rustgevende en inspirerende inrichting brengt je woondroom tot leven. Daarom creëerden onze interieurspecialisten zelf al warmte, sfeer en stijl met aangepast meubilair en decoratie. Jij krijgt de volledige vrijheid om onze interieurideeën over te nemen, of je kan de woning na aankoop naar eigen wens inrichten. Begin maar alvast te dromen!  

 

 

Nooit een copy-paste

Geen enkele afgewerkte signatuurwoning van Borgwal is dezelfde. Jij komt terecht in een unieke woning die wij in een specifieke stijl hebben gerenoveerd en ingericht, steeds met respect voor de reeds aanwezige stijlkenmerken in de woning.

Elk woontype

Een Signatuurwoning van Borgwal kan zowel een open als halfopen bebouwing zijn als een rijwoning. Uitzonderlijk renoveren we ook een appartement met terras, als het de minimum m² woonoppervlakte heeft om onze creativiteit op bot te vieren. Belangrijk is dat we voor elke Signatuurwoning minimum 3 slaapkamers en 2 badkamers garanderen, alsook een tuin met terras.

 

 

Een hoge mobiscore

Wij selecteren de ligging van onze Signatuurwoningen steeds op een hoge mobiscore. Dus niet alleen op een goede bereikbaarheid maar ook op toegankelijkheid tot openbare voorzieningen, openbaar vervoer, winkels, scholen, zorg, etc...

 

 

Readymade for sale

Van zodra een Signatuurwoning in onze ogen ‘af’ is, zetten we het in de markt aan een vastgestelde en correcte marktprijs. Wie eerst beslist, eerst heeft.  Jij beslist zelf of je er al dan niet de inrichting en decoratie bij neemt, volledig of gedeeltelijk.

Dienst na verkoop

We bezorgen je een post-interventiedossier met het architectenplan, elektriciteitsplan, handleiding voor nutsvoorzieningen en technische installaties en gebruikte materialen. Als je na de aankoop of zelfs lang na je nieuwe intrek nog vragen hebt of een probleem detecteert, blijven wij op post om je bij te staan met advies en oplossingen.

 

 

Referenties / Portfolio

Wil je graag zien welke instapklare droomwoningen we in het verleden al aan anderen ‘verkochten’, zowel in figuurlijke als letterlijke zin? Kijk maar eens naar onze referenties.

 

Portfolio